Kärlek i vardagen

Ta aldrig kärlek för givet

När du dejtat och funnit en relation som du vill dela din vardag med, blir det lätt hänt att ni tar kärleken för givet, då ni kan varandras vardagliga rutiner – för människan är ett vanedjur som har många procedurer som lätt blir till rutin efter ett tag. Ni kan då ta kärlek som en vana och anta att ni har er partner vid er sida varje dag – utgå aldrig från detta, utan kämpa för kärleken varje dag och uppmärksamma med små, enkla medel att du fortfarande älskar din partner; det räcker ibland med kärleksfulla ord somjag älskar dig, göra i ordning middagen eller möta upp din älskling vid bussen och ge en kram.

Dima Bilan skapar under...

Skapa under

Det gäller att vara som en ”soldier of love” och skapa under varje dag, för att kärleken ska finnas där i vardagen. Skapa förutsättningar för att göra saker tillsammans och ge varandra utrymme för att göra egna aktiviteter med respektives egna vänner – svartsjuka och hat är något som inte hör hemma i en sund och kärleksfull relation och gör gemensamma aktiviteter och upplevelser tillsammans; en gemenskap och samhörighet med respekt och ömsesidighet för varandra förgyller och fördjupar er relation på ett positivt sätt.

Njut av upplevelser tillsammans

I grunden är mänskliga, personliga relationer det viktigaste i vardagen! Varför lyckas vissa säljare att skapa ett förtroende hos dig, medan andra säljare misslyckas? Varför tycker du att en granne verkar helt ok, medan en annan granne verkar mystisk? Bra kommunikation som stärker förtroendet och relationen mellan er är svaret!

Hur skapar en en sådan relation som stärker relationen mellan individer? Gör saker tillsammans och kvalitativa sådana! Det får aldrig finnas några måsten eller tvång, utan allt behöver ske av frivillighet och ömsesidighet mellan er. I en privat relation så kan du bjuda ut din partner på en picknick med allsång tillsammans med goda vänner. I en affärsrelation så kan du föreslå företaget om att de ska anordna ett event i Stockholm. I en relation mellan några bekanta, kan du föreslå en fika på stan. Lycka till!